SISUSTUSSUUNNITTELU ON KAHDEN KAUPPA

Suunnittelun pohjana on aina asiakkaan toiveet ja tilan toiminnallisuus estetiikasta tinkimättä. Bedmilin oma kiistaton vahvuus on väri- ja tekstiilisuunnittelussa, eli pintamateriaaleissa ja huonekaluissa. Kattavan yhteistyöverkostomme avulla palvelemme kuitenkin sisustuksen jokaisella osa-alueella.

KONSULTOINTIKÄYNTI

Konsultointikäynti on matalan kynnyksen aloitus suunnittelulle. Varaamme käynnille noin 2 tuntia, jonka aikana kartotamme muutostarpeita sekä mahdollisesti ratkomme jo ongelmakohtia tai pohdimme eri vaihtoehtoja yhdessä asiakkaan kanssa. Konsultointikäynnistä jää ”työkaluja” asiakkaan  omaan ideointiin ja pohdintaan tai siitä seuraa suunnittelusopimus, jolloin asiakas saa suunnitelman kirjallisena sovitussa laajuudessa.

VÄRI- JA TEKSTIILISUUNNITELMA

Jos haluat suunnitteluapua pintojen uusimisessa, puhumme väri- ja tekstiilisuunnitelusta. Lähtökohtana suunnittelulle ovat luonnollisesti olemassaolevat säilytettävät pinnat ja kalusteet. Käymme läpi asiakkaan toiveet  Valitsemme tapetit runsaasta valikoimastamme sekä nimeämme värit ja koodit maalattaville pinnoille. Tekstiilit luovat tunnelman. Verhot, matot, päiväpeitteet, sisustustyynyt, pöytäliinat…, kaikella on tärkeä roolinsa lopputuloksen kannalta.

Väri- ja tekstiilisuunnitelman voi pilkkoa osiin, niinkuin minkä tahansa suunnitelman. Esimerkiksi verhosuunnitelma on yksi suurimmista yksittäisistä osa-alueista.

VERHOT YM TEKSTIILIT

  • suunnittelu
  • ompelu
  • asennus

SUUNNITTELU

Bedmil on ennenkaikkea VERHOJEN YM- ja SISUSTUSTEKSTIILIEN  ammattilainen SUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN. Lähes 18 vuoden kokemuksella uskallan väittää, että löydämme oikeanlaiset verhot kaikenlaisiin kohteisiin, olipa kyse kodista tai julkisesta tilasta. Suunnitteluprojekti alkaa keskustelulla asiakkaan kanssa ja rakennuksen henkeä ja tyyliä kuunnellen. Verhosunnittelu voidaan tehdä kuvien ja tarkkojen mittojen avulla myymälässämme Sipoon sinisessä talossa, mutta suosittelen lämpimästi aina katselmuskäyntiä kohteessa, tällä käynnillä saamme parhaan yleiskuvan ja useimmiten verhon malli selviää ja saamme otettua jo tarvittavat mitat verhojen tarjouslaskentaa ja toteutusta varten. Kangasvalintaa varten sovimme uuden ajan joko myymälässä tai kohteessa. Keskustelujen pohjalta valitsen muutamia vaihtoehtoja ehdolle ja pääsemme sujuvasti valinnnoissa eteenpäin. Verhokankaiden valintaa säätelee verhojen funktio,  haluatko peittää, pimentää, eristää, vaikuttaa akustiikkaan, ym ym. Otamme huomioon edellämainitut toiveet estetiikkaa unohtamatta. Verhomalli määrittää kiinnitystavan, ts. kannattaa jättää tankojen ja kiskojen hankinta viimeiseksi, ensin verhot jonka jälkeen ehdotamme sopivimmat kiskot, mekanismit tai tangot.

OMPELU

Ompelijamme toteuttavat verho ym sisustustekstiilisuunnitelmat pitkän kokemuksen tuomalla rautaisella ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa.  Saat kaikki verhomallit,  tyynyt, torkkupeitot, tuolinhuput, pöytäliinat, päiväpeitteet, patjansuojukset, helmalakanat ym tekstiilit samasta paikasta ns avaimet käteen pakettina.

ASENNUS

Kiskojen ja tankojen asennus hoituu kauttamme vaivattomasti, mutta halutetassasi koko palvelu on pilkottavissa osiin. Meiltä voit myös tilata vain kankaat tai kiinnitysjärjestelmän ja ommella ja asentaa itse.