LAMPE BERGER – HUONEILMAN RAIKASTIN

 

 

Käyttöohje

1800-luvulla kehitetty Lampe Berger, huoneilman puhdistaja, on rantautunut suomeen ja Bedmiliin muutama vuosi sitten. Ihmelampuksi ristitty Lampe Berger poistaa sisäilmasta epämiellyttävät hajut ja pilkkoo epäpuhtaudet, kuten eläinpölyn, molekyylitasolle, saaden huoneilman raikkaaksi ja puhtaaksi. Valittavanasi on useita eri tuoksuja tai  tuoksuton neutraali puhdistusneste.
Lampun muotoilu on joko yksinkertainen ja selkeä, tai ylellisen koristeellinen katseen vangitsija.

 

 

 

 

 

 

 LUINSPA- RIPAUS YLELLISYYTTÄ

 LuinSpan  muhkeat kylpyhuonetekstiilit luovat kotiisi ylellisen spa-tunnelman.

Pyyheliinoissa on kattava kokovalikoima pikkiriikkisestä meikkipyyhkeestä reilun kokoiseen kylpypyyhkeeseen.

 • Pyyhkeitä 25x25cm – 100x150cm
 • LuinSpa kierrätysmateriaaleista tehty matto The touch of spa (kolmessa eri koossa) on mukavan pehmeä ja sopii mainiosta kodin muihinkin tiloihin.

 

 

 DURANCE

 PUHDASTA PYYKKIÄ – AISTEJA HIVELEVIÄ TUOKSUJA

 

 • pyykinpesuaineet
 • pyykinhuuhteluaineet
 • silitysvesi
 • palasaippuat
 • tuoksukuoret
 • huonetuoksusprayt
 • eteeriset öljyt
 • aromaterapeuttiset ihonhoitoöljyt ja voiteet
 • aromateraputtiset huonetuoksut

 

 

 

Ranskalainen luomulaatuinen sarja, joka tunnetaan mm huumaavista, puhtaista tuoksuistaan.

Liinavaatteiden pehmeys ja tuoksu kutsuu pitkiin ja hyviin yöuniin. Aromaterapiasarjan Relax huonetuoksu tai Pillow spray viimeistelevät höyhensaarimatkan.

Eteeristen öljyjen vaikutus mieleen on kiistaton. Bedmilin valikoimissa tällä hetkellä öljyt Relax – Energy – Sensuel.

 

FOR YOURSELF

 

Hoitolatuotteita kotikäyttöön,
Bedmilin uusin aluevaltaus löytyy kauneudenhoidon puolelta.

 • Konjac sponge – pesusienet 100% luonnosta, kasvoille ja vartalolle (eri ihotyypeille omansa)
 • Jalkanaamiosukat
 • Käsinaamiohansikkaat
 • Kasvonaamiot – puuvillainen naamio tehostaa hoitavien ainesosien pääsyn syvälle ihoon hoitaen, kosteuttaen tai liftaten oman valintasi mukaan.  4 erilaista naamiovaihtoehtoa ihotyypin ja tarpeen mukaan.

 

LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT

Ihmiskeho, mielen temppeli, on ainoa paikka, missä asumme koko ikämme, joten ei ole yhdentekevää, miten sitä kohtelemme. Tiesitkö, kuinka iso on RAVINNON VOIMA? Jotta meidän ”koneisto” toimii,  on sille taattava kaikki tarvittavat rakennusaineet. Valitettavasti mm maaperän köyhtyminen tehomaatalouden myötä on johtanut siihen, että pelkästä ruuasta on lähes mahdoton saada riittävästi  kivennäis- ja hivenaineita. Tuontihedelmien vitamiinipitoisuudet eivät voi olla kovin korkeat niiden kypsyttyä konteissa ja kauppojen takahuoneessa ilman auringonvaloa.
Me voimme porskuttaa eteenpäin isoillakin ravintoainevajeilla, tottua ja tyytyä pikkuhiljaa ja lisääntyviin vaivoihin,  sillä tämä uskomaton koneistomme osaa kompensoida ja korvata puuttuvia ravintoaineita toisilla. Näin ei voi kuitenkaan jatkua loputtomiin vaan oireet pahenevat ja kroonistuvat. Meillä diagnosoidaankin erilaisia allergioita ja autoimmuunisairauksia  melkoisella tahdilla, oireita hoidetaan ja lääkitään, kun toinen tie olisi puuttua oireiden takana oleviin syihin.

 

KUNNOSTETAAN SUOLISTO!

Suolisto-aivot akseli on asia, jota lääketiede tutkii tänä päivänä ahkerasti. Mikä on bakteerikannan merkitys, mikä on suolen lisääntyneen läpäisevyyden ja ruuan pilkkoutumattomuuden merkitys?
Jos suolisto  falskaa, paraskaan ravinto  ei imeydy optimaalisesti.

Oman kokemuksen innoittamana voin lämpimästi suositella puhtaan ja hyvän ruuan tueksi FitLinen nestemäisiä, nopeasti imeytyviä ravintolisiä.

 

Toimin FitLine ja BeautyLine tuotteiden itsenäisenä jälleenmyyjänä. Ota yhteyttä …. niin kerron lisää. Voit tutustua ja tilata tuotteet myös suoraan netistä maahantuojan verkkokaupasta.  Kauppa

Hyvinvointiterveisin <3
Merja